Vellykket åpning av Odontologisk bibliotek

Ett år etter at oppussingen av biblioteket ble gjennomført kunne den offisielle åpningen endelig markeres med åpningstaler og et sveip gjennom ODs historie.

Mange fremmøtte til åpningen av Odontologisk bibilotek

Tidligere dekan ved OD, Edward Messelt, tok tilhørerne med på et sveip gjennom fakultetets historie. Foto: Fredrik Haugen Pedersen, OD/UiO

Gledelig at så mange fant veien opp i 4. etg. i Geitmyrsveien 69 til åpningen av Odontologisk bibliotek. Bibliotekets ansatte sto for bevertning med eplecider, kaffe og noe å bite i til alle de fremmøtte. 

Leder for Bibliotek for medisin og realfag, Live Rasmussen, ønsket velkommen og takket de ansatte for innsatsen i oppussingen av lokalene. Hun fremhevet også det gode samarbeidet mellom biblioteket og fakultetet. Bibliotekdirektør Randi Iversby takket og delte ut blomster til de ansvarlige for oppussingen.

Bildet kan inneholde: bord, møbler, bokhylle, hylle, stol.
Live Rasmussen ønsker alle velkommen til åpningen. Foto: Fredrik Haugen Pedersen, OD/UiO
Bibliotekdirektør Randi Iversby takk for innsatsen og oppussingen
Bibliotekdirektør Randi Iversby delte ut blomster. Foto: Fredrik Haugen Pedersen, OD/UiO

Tidligere dekan ved OD, Edvard Messelt, ga tilhørerne et fint innblikk i fakultetets mangslungne historie med sitater og bilder.

– Vi er så glade for å ha fått et flott nyoppusset bibliotek som også er en svært egnet møteplass for arrangementer på fakultetet, sa fakultetsdirektør Karen Ulshagen avslutningsvis. 

Fakultetsdirektør Karen Ulshagen sier noen av sluttende ord om åpningen
Fakultetsdirektør Karen Ulshagen takket for vår nye flotte møteplass og bibliotek. Foto: Fredrik Haugen Pedersen, OD/UiO

 

Publisert 1. sep. 2022 13:33 - Sist endret 5. jan. 2024 15:34