Krav innen strålevern for tannklinikker

Markering av radiologi med åpent lunsjarrangement mandag 7. november.

Bildet kan inneholde: person, panne, hår, nese, ansikt.

Kristine Wikan og Karin Eklund fra Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet. Foto: Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet

To dager dedikert til radiologi i november: 7. november er den internasjonale dagen for medisinsk fysikk og 8. november er den internasjonale dagen for radiologi. Datoene markeres fordi 7. november er bursdagen til Marie Skłodowska-Curie og 8. november er årsdagen for oppdagelsen av røntgenstråling.

Avdeling for kjeve- og ansiktsradiologi markerer de to dagene med å invitere alle til et åpent arrangement der Kristine Wikan og Karin Eklund fra Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet (DSA) kommer og holder en lunsjpresentasjon om «Krav innen strålevern for tannklinikker». Kristine og Karin er begge fysikere, er ansatt som senioringeniører og driver blant annet med forvaltning av alt som har med strålebruk på tannklinikker å gjøre.

For klinikkansatte regnes deltakelse som en del av den årlige oppdateringen etter krav i strålevernforskriftens §49 og vi vil registrere oppmøte med nettskjema.

Målgruppe: Ansatte og studenter

Arrangementet kan streames fra denne lenken: https://uio.zoom.us/j/68109614025

Publisert 24. okt. 2022 12:55 - Sist endret 2. nov. 2022 11:01