Protokoll fra møte i fakultetsstyret 8/12 2015

Tirsdag 8.desember 2015 kl 13.00

Sted: Møterom i Faculty Club, 1 et, Geitmyrsveien 69.

Tilstede: Dekan Pål Barkvoll, Studiedekan Anne M. Aass, førsteamanuensis Bente B. Herlofson, professor Hilde Galtung, avd. leder Gunn Conradi Karlsen, postdoktor Odd Carsten Koldsland, student Emilie Moholt, samt ekstern representanter Tom Christian Pape

Fra administrasjonen: fakultetsdirektør Tove Langhaug, ass fak dir Leif E. Jensen(referent) og økonomileder Linda E. Valtyrson(ved åpent møte)

Instituttledere Hans Christian Åsheim og Jan Eirik Ellingsen deltok som observatør under de åpne saker.

Forfall: ekstern repr Erik Normann, studenter Carina Urke og Synne B. Antonsen og

Godkjenning av dagsorden

Orienteringssaker

  • 5-årig prognose 2016-2020
  • Det blir opprettet to vitenskapsombud på UiO. Ombudene skal følge opp forskerne ift eks. misbruk av makt og krav om medforfatterskap. Det ene vitenskapsombudet skal fordeles på Det matematisk-naturvitskapelige fakultetet, Det medisinske fakultetet og Det odontologiske fakultetet. 
  • Ekstern rådgiver, som skal bidra til støtte opp om våre forskerne ift ekstern finansiering, tiltrer 1. april 2016. Stillingen inngår i MED+ samarbeidet
  • For å styrke fakultetets strategiske rekruttering til vitenskapelige stillinger, er det søkt om 2 II-stillinger fra UiOs rekrutteringspott
  • 3-4 digitale skoleeksamener på TPU planlegges for våren 2016
  • Fakultetet er nå på Facebook

Saker til behandling i åpent møte

FS-SAK 24                    

 

Møteplan for fakultetsstyret våren 2016

Vedtak

Møter i fakultetsstyret ved Det odontologiske fakultet fastsettes til følgende tidspunkter for våren 2016

  • Tirsdag 16. februar
  • Tirsdag 19. april
  • Tirsdag 7. juni
FS-SAK 25

Årsplan 2016-2018

Vedtak

Fakultetsstyret godkjenner forslag til årsplan 2016-2018 for Det odontologiske fakultet, med de endringer som fremkom i møtet

FS-SAK 26

Budsjett 2016

Vedtak

Styret slutter seg til saksframlegget til budsjettet 2016. Styret vedtar forslag til budsjett for 2016 slik fordelingen på inntekter og kostnader er fremstilt i vedlegg 1 og fordeling på enhetene i vedlegg 2. Dekanen gis fullmakt til å fordele i reserven og de ufordelte midline.

Ad sak i Univ.styret slutter styret seg til vedtak om å fordele kr 2 765 mill i hht vedtaket. Det foretas en budsjettrevisjon på bakgrunn av regnskapet av disse midlene i august 2016 for å event refordele ubrukte midler

FS-SAK 27

Førsteamanuensisstilling i odontologi (oral protetikk). Stillingsbeskrivelse

Vedtak

Fakultetsstyret slutter seg til anbefalingen fra Institutt for klinisk odontologi og godkjenner vedlagte forslag til stillingsbeskrivelse for førsteamanuensisstilling i odontologi(oral protetikk). Dekanen gis fullmakt til å utforme kunngjøringen.

Saker til behandling i lukket møte

FS-SAK 28

 

Førsteamanuensisstilling-/professorstilling i odontologi(oral anatomi). Fast tilsetting

Vedtak

Fakultetsstyret slutter seg til innstillingen fra Institutt for oral biologi og tilsetter Lars Peter Sand i stilling som professor i odontologi(oral anatomi). Han må gjennomføre kurs I universitetspedagogikk I løpet av to år etter tilsetting.

(Dokumentene er unntatt offentlighet)

FS-SAK 29

 

Førsteamanuensis-/professorstilling i odontologi (anatomi/patologi). Fast tilsetting

Vedtak

Fakultetsstyret slutter seg til innstillingen fra Institutt for oral biologi og tilsetter Trygve B. Leergaard i stilling som professor i odontologi(anatomi/patologi).

(Dokumentene er unntatt offentlighet)

FS-SAK 30

 

Professor II stilling i odontologi. Mildertidig tilsetting uten kunngjøring.

Vedtak

Fakultetsstyret slutter seg til anbefalingen fra Institutt for oral biologi og godkjenner vedlagte forslag til stillingsbeskrivelse for professor II-stilling i odontologi

Fakultetsstyret slutter seg til innstillingen fra Institutt for oral biologi og tilsetter Tor Paaske Utheim I professor II-stilling I odontologi fra 01.01.2016-31.12.2020. Han må gjennomføre kurs I universitetspedagogikk I løpet av en toårsperiode etter tilsetting.

(Dokumentene er unntatt offentlighet)

FS-SAK31

 

Førsteamanuensisstilling i odontologi (endodonti). Delstilling. Fast tilsetting uten kunngjøring

Vedtak

Fakultetsstyret slutter seg til anbefalingen fra Institutt for klinisk odontologi og godkjenner vedlagte forslag til stillingsbeskrivelse for førsteamanuensisstilling i odontologi(endodontic)

Fakultetsstyret slutter seg til innstillingen fra Institutt for klinisk odontologi og tilsetter Pia Titterud Sunde I 50 % stilling som førsteamanuensisstilling I odontologi(endodonti)

(Dokumentene er unntatt offentlighet)

Tatt til etteretning

Publisert 8. des. 2015 15:57 - Sist endret 8. des. 2015 15:57