Bruk av Logitech ConferanseCam Connect system

Logitech ConferanseCam Connect er et kamera for små møterom (så kalte hudelroom) og kontor møter med flere tilsted. Logictech sier at dette kamera er ideelt for møte med 2-4 personer i rommet. For større rom eller flere personer anbefaler de Logitech Group.

Følg koblingsskjema under for fysisk kobling.

Koblingsskjema for ConferenceCam Connect system.

1. I esken ligger, kamera/mediesenter-enheten, en strømforsyning, en fjernkontroll/linse hetten og en USB-kabel.

2. fjern fjernkontroll/linse hetten

3. På baksiden av enheten er et fire hull fra toppen er disse Kensington lås (ikke mer å si om dette) Micro USB, hull for strømforsyningen, og Fullstørrelse HDMI-Port.

4. Sett inn USB kabelen i USB-porten på enheten.

5. Sett inn strømkablene i strømporten (NB! Denne enheten trenger egentlig ikke strøm, hvis den er ladet opp, men som regle regn med at den ikke er ladet)

6. Koble til USB-kabelen datamaskinen

7. Sett strømforsyningen i kontakten på veggen.

8. Skru på enheten, ved å trykke på powerknappen på toppen enheten.

9. Enheten starter, på toppen av enheten er det fire symboler, power, høyttaler, mediesenter og kamera knappen. Det skal lyse uten for kamera knappen.
  10.

Power BT-Høytaller Mediesenter Kamera

11. Åpne video konferanse programmet eller siden du vil bruke.

12. Velg kameraet dette som det du ønsker å bruke, i innstillinger. Du er nå klar for å gjennomføre en videokonferanse for en liten gruppe på mellom 2-4 personer.
Emneord: Video Konferanse, ConferanseCam Connect, Skype for Business Av Odin Mikal Ekstrøm
Publisert 16. sep. 2019 09:27 - Sist endret 16. sep. 2019 10:36