Brukerveileding for oppsett av Logictech Group Videokonferanse system

Dette er en brukerveiledning for oppsett av Logictech Group Videokonferanse system.

Brukerveiledning for oppsett av Logictech Group Videokonferanse system

Dette er en brukerveiledning for oppsett av Logictech Group Videokonferanse system.

Bruk av Logitech Group Video Konferanse system

Følg koblings skjemaet under for fysisk kobling

1. Settet består av 1x Kamera 1x Mikrofon og 1x koblingsboks 1x Strømforsyning 1x Lang USB kable (USB-Mini USB) 2x kobler med mini-DIN kontakter

2. På baksiden av koblingsboks er det merker fra høyre mot venstre Rød trekant (mikrofon), Blå trekant (Kamera),  (USB),  (Strøm)

3. Koble Rød-kabelen til kontakten merket med rød-trekant på Koblingsboksen.

4. Koble andre enden av rød-kabelen merket kontakten merker med rød-trekant på backsiden av mikrofonen.

5. Koble blå-kabelen til kontakten merker blå-trekant på Koblingsboksen.

6. Koble andre enden av blå-kabelen til kontakten merker med blå-trekant på backsiden av kamera.

7. Koble til strømmen i koblingsboksen hull med , men ikke sett strømmen i kontakten ennå.

8. Sett inn mini-USB kontakten i porten merker med  på koblingsboksen.

9. Koble den andre enden av USB kabelen inn i datamaskinen.

10. Sett strømmen i stikkontaktene.

Høyttaleren vil nå lyse opp blått, og kameraet vil begynne å bevege seg, fra den ene siden til den andre siden. Det stopper med kameraet ned mot podiet sitt og til venstre. Denne posisjonen vil den holde til man åpner et program som bruker kameraet, da vil det gå opp og sentrere seg på midte av kamera podiet.

Koble styringsboksen til den datamaskinen som skal brukes til videokonferanse. Vent til du får beskjed om at kameraet er klart. Åpne den video konferanse programmet du skal bruke. Normalt for UiO er Skype for Bisness.  Hvis dette ikke er installerte på maskinen kan det lastet ned fra fra denne siden på winprog.UiO.no eller macprog.uio.no I feltene brukernavn og passord, brukernavnet (brukernavn@uio.no) og UiO-passordet for normal innlogging på datamaskiner ved UiO.

Emneord: Video Konferanse, Logictech Group, Skype for Business Av Odin Mikal Ekstrøm
Publisert 12. sep. 2019 10:13 - Sist endret 16. sep. 2019 09:46