Smartskjerm rom 312

Smart-skjerm Rom 312

Smart-skjermen har to funksjoner. Dataskjerm med smart-støtte og Whiteboard Disse valgene gjøres ved hjelp av piltastene på siden av skjermen, på smartboksen. Knappen er plassert som på tegningen ved side

Piltasten som er merket med rødt på tegningen er det som velger kilde på mellom HDMI inn og Smart IQ (Whiteboard) innstillingene. («HDMI» er datamaskin mens «OPS/HDMI2» er Whiteboard)

Piltasten som er merket med grønt på tegningen stiller lyden ned datamaskinen som er tilkoblet til skjermen.

Piltasten som er merket med blå på tegningen stiller lyden ned datamaskinen som er tilkoblet til skjermen.

Piltastene virker også i meny systemet, da som piltaster, men det er ingen grunn til å gå inn i meny systemet.

Av Odin Mikal Ekstrøm
Publisert 10. nov. 2016 10:02 - Sist endret 10. nov. 2016 10:02